Ismail YK Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Toplam Mesajınız : 0

Kayıt OlKayıt Ol  Forum KurallarıForum Kuralları  Latest imagesLatest images  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  İsmail YK Fanİsmail YK Fan  Giriş yapGiriş yap  

YaLvara YaLvara iStenen BeLa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YaLvara YaLvara iStenen BeLa Empty17.06.09 20:02
eSraaMGG
Yeni YK'cı

eSraaMGG

YaLvara YaLvara iStenen BeLa Vide
MesajKonu: YaLvara YaLvara iStenen BeLa   

Arkadasi anlatir:

Evli bir arkadasim vardi. Cocuklari olmuyordu, bunun için de ailece çok üzülüyorlardi, dualar adaklar yapiyorlardi. Cocuk olursa da illâ erkek evlat istiyorlardi. Ben baska sehre göç ettim. Seneler sonra köyüme ziyaret için geldim. Arkadasimi aradim, hapiste dediler. Cok sasirdim,

O iyi bir insandi, hapse düsecek bir suç islemez dedim.Dogru dediler,o yine öyledir ama, Allah düsman basina vermesin, bir oglu var, yikip yakar, çalar çirpar. En son, oglu sarap içmis, kavga etmis, birinin kanina girmis, sehirden kaçmis. Ayirmak için kavgada babasi da oldugundan yakalayip hapse attilar.

Cok sasirdim. Ne diyecegimi bilemedim. Niye böyle hayret ettigimi sordular; (O, erkek evlat için adaklar yapardi, gece gündüz Allah'ü teâlâya yalvarirdi, demek ki, bu belayi Allah''tan adaklarla yalvara yalvara istemis) diye ona hayret ettim.

insan bir isin neticesinin iyi mi, kötü mü olacagini bilemez. Muhakkak su isim olsun diye israr etmemeli, Hayirli ise olsun demelidir.

Bugün seni günâhdan korumayan ve ibâdete sevketmeyen ilm, yarin Cehennem atesinden de korumaz. (imam-i Muhammed Gazali)
YaLvara YaLvara iStenen BeLa Empty20.06.09 13:38
esra-özlem
Çalışkan YK'cı

esra-özlem

Kadın Kayıt Tarihi : 18/06/09

YaLvara YaLvara iStenen BeLa Vide
MesajKonu: Geri: YaLvara YaLvara iStenen BeLa   

Gerçekden cok doqru nolursa olsun herseyın hayırlısını ıstemek lazım Gülümsemek

Paylaşım için saqol

« Önceki Başlık | Sonraki Başlık »  Sayfa başına dön

Hızlı Cevap

YaLvara YaLvara iStenen BeLa