Esmer Bomba YK Star
Kayıt Tarihi : 17/11/09 Nerden : Almanya-Köln Yaş : 33 Mesaj Sayısı : 1320
| Konu: Galatasaray Sözleri | |
| - Bas Koymusuz Cimbombom‘un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom. Avrupa’da Destan Yazdi Aslanlar, fatih’in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom! - Fenerbahçeli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!) - Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek… - Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli… - Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa’yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi? - Cimbomlu Arkadaslar.. fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler… - 1905 Te Dogdu Askimiz, Sari Kirmizi Akar Kanimiz, Cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz - Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahçe. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis. - Avrupa Fatihisin Galatasaray.. Türkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray.. - Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin - Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray. - Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine.. - Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray… - Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi… - Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma.. - Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan .. - Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray - Cim Bom Bom‘um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim. - Fener yaz 7070 e yolla şampiyonluk hayallerin cebine gelsin : ) - Fenerbahçe en son Türkiye kupasını aldığında Rüştü ilkokula gidiyormuş ) - Fenerbahçeli olup dünyanın derdini çekeceğine Galatasaraylı ol dünya senin derdini çeksin. |
|