Esmer Bomba YK Star
Kayıt Tarihi : 17/11/09 Nerden : Almanya-Köln Yaş : 33 Mesaj Sayısı : 1320
| Konu: Iki Diyalog | |
| - İKİ DİYALOG
- Askerin biri bir subayın yanında emirberiymiş. Onların hızmatını yaparmış. Evlerinde bir de inek varmış. Subay akşam eve gelirken hanımda oturur inek sağarmış. Her akşam aralarında şöyle bir konuşma olurmuş: Subay seslenirmiş: Hanım.. Hanım cevap verirmiş: - Efendiiimmm… Bir efendim deyişi varmış ki ehh! Sanki ağzında bi sorkum şekeri var da Sonra subay sorarmış: - Ne yapıyorsun? Hanım ballandıra ballandıra cuvap verirmiş: - İnek sa…ğı…. yo…. Rummm…. Subay dermiş: - Ben o sütü çalarım… Hanımda: - Bende sana gaçarım… dermiş gülüşürlermiş….
Bizim asker ağa buna pek özenirmiş… Subay ile hanımının bu şekilde konuşmalarını ağzı açık dinlermiş. Askerinde memleketinde bir hanımı varmış.. Kendi kendine dermiş ki; Aahhh şimdi memlekette olsaydım gülüşseydik…
Gel zaman get zaman asker teskeresini alıp köyüne gelmiş… Birgün hanımı inek sağarken yanına varmış. Gülerek seslenmiş: - Hanım… Hanımı başını kaldırıp bakmış: - Ne var *** ? demiş… Asker bi bozum olmuş emme sesisini çıkarmamış: - Ne yapıyorsun? Diye sormuş. Hanımı herslenmiş: - Körmüsün inek sağıyom demiş… Asker içinden; ‘’Dilini eşek arısı soksun… Gomutanımın hanımı gibi ince ince datlı datlı cuvap versene’’ Sonra sesini yumuşatmış; - Ben o sütü çalarım demiş.. Hanım doğrulmuş; - Hadi çalda gören… O zaman bende bu kazanı senin gafana çalarım demiş… sordukça şekerleniyo… hanımımla böyle sohbet edip nezik nezik |
|