Ismail YK Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Toplam Mesajınız : 0

Kayıt OlKayıt Ol  Forum KurallarıForum Kuralları  Latest imagesLatest images  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  İsmail YK Fanİsmail YK Fan  Giriş yapGiriş yap  

Bisiklet

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Bisiklet Empty06.07.09 14:14
Birgül
Haydi Bastır

Birgül

Kadın Kayıt Tarihi : 18/06/09

Bisiklet Vide
MesajKonu: Bisiklet   

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun... Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı. Ben sana bir şey sormak istiyorum...
- Söyle...
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi'
deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
Bisiklet Empty22.10.09 17:33
Dilan YK
YK Star

Dilan YK

Kadın Kayıt Tarihi : 05/04/08

Bisiklet Vide
MesajKonu: Geri: Bisiklet   

Haha Sırıtmak Güzelmiş Sırıtmak
Bisiklet Empty12.12.09 21:15
*__NidA__*
Administrator

*__NidA__*