Birgül Haydi Bastır
Kayıt Tarihi : 18/06/09 Nerden : İstanbul Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 848
| Konu: Kız Arkadaşın Yok Mu ? | |
| Soru cevap
-kız arkadaşın yok mu? -cumaya gitti, gelecek.
*kız arkadasın yok mu? -"yok mu" derken bir alay mi sezdim yoksa bana mi oyle geldi? -yok canim ne munasebet! -yıkıl karşımdan! -emredersin abi!
* kız arkadaşın yok mu ? - ne para, ne araba, ne de manita... alem duysun boyle aşkı bu alemde kral çarşı...
*kız arkadasın yok mu? - dur bakalım bi dk... karyolanın altında bi tane olucak..
*kız arkadaşın yok mu? -yok.. *kader utansın * -olm olmaz tabi bak bunca kitap var burda ama sen adam olmamışsın.birde akıllı geçinirsin , akamadın ortamlara zamanında , asosyallik çukurunda define arıyosun , bitmişsin sen. -bana boyle seylerle gelmeyin
*kız arkadaşın yok mu? - erkek adamın erkek arkadaşı olur ...
*kız arkadaşın yok mu? -yok yaf ne isim olur?!?! -niye öyle diyorsun abi,aşk guzel şeydir. -yok oğlum,bana ters öle seyler...istesem bulurum ama isim olmaz...
*kız arkadaşın var mı senin? - olamıyor... kadınlarla arkadaş olduğunda sana aşık oluyorlar, sen de kaptırırsan kendini aşka, o zaman arkadaşlık yok deyip, yeni arkadaşlar aramaya gidiyorlar.
*kız arkadaşın yok mu? - hayırdır aslıcan bana mı yazıyosun? - yok cnm sadece sordum.. - yeme beni.. benim de gozum var sende.. - ay bi an cok korkuttun mithatcan.. seni seviyorum..
*.(ekonomist) -kız arkadaşın yok mu? -farzedelim ki var...
*.(kankigiller) -kız arkadaşın yok mu senin? -vaaar, deeerrmiişiim.. -ben de yeeerrrmiişiiimm...
*.(kılıbık) -kız arkadaşın yok mu senin? -yok, karım kızıyo..
*kız arkadaşın yok mu? -peki ya senin! -abi sana sordum ben ! -tamam bende sana sordum! -ama once ben sordum! -olsun bende sordum! -tamam tamam sustum!
*kız arkadaşın var mı ? -var ama vermem.. |
|