Birgül Haydi Bastır
Kayıt Tarihi : 18/06/09 Nerden : İstanbul Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 848
| Konu: Bir Sazan Olayı | |
| Sazan
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı... Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi. Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi. Ses devam etti: "Nasılsın?" İlk defa başına böyle bir şey geliyordu... Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?" Ses sordu: "Ne yapıyorsun?" Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?" Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi. "Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."
----------------------------------------------------------------------------------------
Doğanın Dengesi
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun; -Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış; - Ormanda ağaç keseydum, birden kalabTealuk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
---------------------------------------------------------------------------
ASD
Amerikada düzenlenen bir yarışmaya Türkiyeyi temsilen Temel katılır yarışma ise ani fren yarışması duvara en yakın olan kazanacak. Japon son model arabasına atlar duvara 10 cm kalasıya frene asılır [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] duvarın 8cm.gerisinde durur herkes şaşırır ve japon arabadan indiginde - ARS der. Sonra Amerikalı aynı işi yapar oda 5cm kalasıya durur Amerikalı fren sisteminin - ABS oldugunu söyler sıra Temele gelir oda 88 model murat 131 e atlar duvara 30 cm önceden frene asılır ve hızını alamaz duvardan içeriye girer arabadan indiginde - ASD der tabi kimse bunun nedemek oldugunu bilmiyor hemen sorarlar Temel. - Anasını S**sen Durmaz...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Masa
Askerde bir koğuşta 50 kişi vardır.Her gün bir nöbetçi asker gelip o koğuşu Başçavuşa şikayet eder.
- Başçavuşum askerlerin hepsi masayı s**yor.
Başçavuş haliyle şaşırır ve askeri azarlar olur mu öyle şey der ve gizlice gidip bakar bir şey yok.Ama nöbetçi askerin şikayeti her gün devam eder.Bir gün koğuşa gider başçavuş ve masayı mı s**yorsunuz der.Çıt yok.Anlarki gerçekten s..yorlar.Başçacuş şimdi itiraf eden suçunu kabullenenler ceza almayacak fakat şimdi itiraf etmez daha sonradan anlaşılırsa askerliğini yakarım,Suçlular bir adım çne çıksın.50 Askerin 59'u çıkar ibri kalır.Kalan askere Başcavuç aferim asker adın ne senin diye sorar .. Asker İse : Masa, der
---------------------------------------------------------------------------
Kıl Çıktı
Temek b*k yeme yarışmasına katılmış.Birinci tabağı yemiş bitirmiş,ikinciyi de bitimiş,üçünvüye yiyememiş ve elenmiş,Basın mensuplarıyla roportaj yapan Temel:"kıl çıktı midemi bulandirdu demiş.
---------------------------------------------------------------------
Asansör
Temel'le oğlu İstanbul'u hiç görmemişler ve bir iş için oraya giderler. Küçük köylerinden sonra gördükleri her şeye şaşırır ve hayretler içinde kalırlar. Taksimde gezerlerken bir otelin içine girerler. Bir bakarlar ki demirden duvarlar ve bu duvarlar otomatik olarak açılıp kapanabiliyor. Tabii ki ikisi de şaşırmış. Temel'in oğlu babasına sormuş ; "Buba bu ne ya?" Temel hayatında hiç asansör görmediği için şu şekilde yanıtlamış "Oğlum ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim, ne olduğunu bilmiyorum." İkisi de büyük bir şaşkınlıkla bu duvarlara bakarken 150 kiloluk şişman bir bayan açılan duvarlardan küçük bir odanın içine girer. Duvarlar yine kapanır ve numaralar birer birer yükselmeye başlar. Daha sonra numaralar küçülmeye başlar. Temel ve oğlu şaşkınlık içindedirler. Birazdan duvarlar yine açılır ve dışarıya 24 yaşlarında çok güzel,seksi, zayıf ve sarışın bir bayan çıkar. Temel gözünü bu bayandan ayırmadan oğluna sessizce ; "Hemen cit anani al ve buraya cetur." -----------------------------------------------------------------------------
Bu Karı Haribden De
Kadının biri bir petshop a gider ve "bir papağan almak istiyorum" der. Mehmet ismindeki petshop sahibi -"Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım" fakat bir papağan sahibi olmak isteyen kadın -" Hayır almak istiyorum" der ve papağını alır. Evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde'hoşgeldin orospu' diyerek karşılar. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür. Mehmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoşgeldin orospu diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağını geri getirdim ve paramı geri istiyorum. Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Mehmet bey hanımefendi merak etmeyin birkaç gün bana bırakın ben terbiye edeyim daha sonra gelin alın... Kadın inanmayarak da olsa tamam der ve gider. Mehmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır. Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde diye sorar papağana -"Hoşgeldin or** diycem." der. Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar.Papağan yine aynı yanıtı verir. Bir olur , iki olur ve papağan işkenceye dayanamaz -"Hoşgeldiniz hanımefendi diycem" der. Ertesi gün kadın gelir ve Mehmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar. Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin? -"Hoşgeldiniz hanımefendi" diyeceğim der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder. Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? -" Hoşgeldiniz hanımefendiler" diyeceğim peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? -"Hoşgeldiniz beyfendi" diycem. peki yanımda 2 -3 erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? Papağan biraz duraksar ve cevap verir : -"Oğlum Mehmet suyu kaynat bu karı harbi or**!!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocalar Çarpışıyor
Trabzonlu imamlarla, Rizeli imamlar turnuva düzenleyip maç yaparlarmış; ama her defasında Rizeli imamlar yenerlermiş. Trabzon�un takım kaptanı Temel Hoca demiş ki; - Uşaklar bu böyle gitmez, bizim Trabzonsporlu Hami'yi takıma alalım, diyelim ki bu bizim merkez caminin yeni hocası." Diğerleri de kabul etmişler ve maça gitmişler Rize'ye. Dönüşte ahali Temel Hoca'ya maç ne oldu? diye sormuşlar; ????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /komik-fikralar/99024-hami-hoca.html - 2-1 yenildik demiş Temel. - Peki golleri kim attı?" diye sormuşlar; Temel: - Bizim golü Hami Hoca attı; onların golleri de Del Pierro Hoca ile Roberto Carlos Hoca attı.." demiş.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Japonmusun
Temel bir adama kafayı takmış demiş abi sen japonmusun adam hayır demişbirdaha sormuş adam yine hayır demiş bir daha .. bir daha derken adam bıkmış " evet ulan japonum nolcak "demiş .. Temel " Hiç Benzemiyon " demiş
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lez Temel
Temel ameliyatla kadın olmuş.Arkadaşı İdris ile günün birinde karşılaşmış. İdris- Ula temel ne güzel karı olmuşun versene bir kere Temel- Olmaz uşağum ben lezbienim yanlızca kadınlarlar ile yatayrum. İdris- Ula manyak uşağım haçen karilar ile yatacağdun niye avrat oldun ki Temel -Ula desene boşi boşine pipudan olduk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nasrettin Hoca ve Kazan
Hoca kazanini komsusunun istegi üzerine komsusuna verir.Sonra almaya gidince : -"Komsu bizim kazan ne oldu?" Komsu: -"Hoca sen eve git, ben getirecem daha isim bitmedi" der. Hoca daha eve gitmeden komsusu bagira bagira kosarak gelir. -"HOOOCAAAAA SENIN KAZAN DOGURDU...." Hoca bi bakar kazana ; -"ULAN DOGURUR TABI, A** KOYMUŞSUN KAZANIN............"
----------------------------------------------------------------------------------
Uğrardı [ N.H ]
Nasreddin Hoca'ya dert yanıyorlar: - "Yahu Hoca senin karın çok geziyor." Hoca: - "Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrardı."
|
|